Μπάγερν: Ο Τούχελ ονειρεύεται χαφ της Μπάρτσα και "μπλέκει" τον Παβάρ

Τον μέσο της Μπαρτσελόνα, Ραφίνια, ονειρεύεται να δει στη Μπάγερν Μονάχου ο Τόμας Τούχελ σύμφωνα με δημοσίευμα του Γερμανικού SkySports.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gives his players a thumbs up during the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Ραγδαίες αλλαγές αναμένεται να γίνουν στη Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι με την αρχή να γίνεται με την αποχώρηση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Ο Τούχελ έχει στη στήριξη της διοίκησης και καταστρώνει τα πλάνα του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, με το SkySports να αναφέρει πως ονειρεύεται να φέρει στην ομάδα άσο της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για τον Ραφίνια, ο οποίος έγινε κάτοικος Βαρκελώνης το περασμένο καλοκαίρι από την Λιντς, με τους Μπλαουγκράνα να μην είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με το FFP.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, δεν αποκλείεται στο deal να μπει και το όνομα του Μπέντζαμιν Παβάρ, του οποίου το συμβόλαιο με τους Βαυαρούς λήγει το καλοκαίρι του 2024, με τον παίκτη να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως ο Λαπόρτα ψάχνει τρόπο να πωληθεί και ο Ανσού Φάτι, με τον Ζόρζε Μέντες να βάζει στο τραπέζι το ενδεχόμενο παραχώρησής του στην Γουλβς αντί του Ρούμπεν Νέβες αλλά το deal να μην προχωρά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρόμα: Αν ο Μουρίνιο πάρει τον φορ που θέλει το μείγμα θα είναι εκρηκτικό

Για χατίρι των CR7 και Μπενζεμά δίνονται 100 εκατ. για αστέρι της Τσέλσι

Σέρχιο Ράμος: Ζήτησε δημόσια από τον διακαή πόθο του Αντσελότι να πάει στη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK