Παρί: Ο Κελαϊφί φέρνει ελεύθερο φορ για να "φτιάξει" τον Εμπαπέ

Το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Μάρκους Τουράμ είναι η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

France's Kylian Mbappe looks out from the bench before the UEFA Nations League soccer match between Croatia and France at the Poljud stadium, in Split, Croatia, Monday, June 6, 2022. (AP Photo/Darko Bandic)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ AP PHOTO/DARKO BANDIC

Μαζικές είναι οι αποχωρήσεις στο στρατόπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο διάστημα με τους Λιονέλ Μέσι, Σέρχιο Ράμος αλλά και Κριστόφ Γκαλτιέ να αποτελούν παρελθόν.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις για να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας, με την αρχή να γίνεται με την απόκτηση των Μανουέλ Ουγκάρτε και Μάρκο Ασένσιο, αγορές που έχουν την υπογραφή του Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η επόμενη θέση που σκοπεύει να ενισχυθεί η Παρί είναι αυτή του φορ, με τον Ιταλό να αναφέρει πως η γαλλική ομάδα είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Μάρκους Τουράμ.

Ο 25χρονος φορ μένει ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ, με την Παρί να θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του πριν μπουν στο κόλπο και οι Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Τουράμ σε 32 αναμετρήσεις με την Γκλάντμπαχ έχει 16 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Πάντως, δεν αποκλείεται τη τελική εισήγηση για την απόκτηση του Γάλλου να τη δώσει ο νέος προπονητής, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Έλυσε το ζήτημα με Γκάβι και του έβαλε ρήτρα μαμούθ

Για χατίρι των CR7 και Μπενζεμά δίνονται 100 εκατ. για αστέρι της Τσέλσι

Μπάγερν: Ο Τούχελ ονειρεύεται χαφ της Μπάρτσα και "μπλέκει" τον Παβάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK