Μπάγερν: Η κίνηση του Μίλερ που "μαρτυρά" τα σχέδια του για το μέλλον

Με μία κίνηση που μαρτυρά πολλά αναφορικά με τις προθέσεις του θέλησε να απαντήσει στους δημοσιογράφους ο Τόμας Μίλερ, αναφορικά με τις συζητήσεις που γίνονται για το νέο του συμβόλαιο.

Μπάγερν: Η κίνηση του Μίλερ που "μαρτυρά" τα σχέδια του για το μέλλον
Ο Τόμας Μίλερ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Τον φάκελο με τις ανανεώσεις των συμβολαιών των παίκτων που λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι έχει ανοίξει η Μπάγερν Μονάχου αρχίζοντας από τους δύο τερματοφύλακες, Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ούλραϊχ, οι οποίοι και θα παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Πλέον, στο τραπέζι έχει μπει η ανανέωση του συμβολαίου του Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος πάντως φέρεται πως βρίσκεται σε επαφές με τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να μετακομίσει στη Μαδρίτη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μία από τις υποθέσεις που απασχολεί τους Βαυαρούς είναι και αυτή του Τόμας Μίλερ, ο οποίος μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και την ερχόμενη σεζόν χωρίς να ξεκαθαρίζει πάντως αν αυτό θα συμβεί στη Μπάγερν.

Ο έμπειρος Γερμανός επιθετικός ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και έκλεισε το μάτι, αφήνοντας τα ουσιαστικά λέγοντας πως το μέλλον θα δείξει τι θα συμβεί.

Θυμίζουμε πως ο Μίλερ είναι παιδί της Μπάγερν καθώς βρίσκεται στο ρόστερ της από το 2000 όταν και εντάχθηκε στις ακαδημίες της σε ηλικία μόλις 11 ετών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κβαρατσχέλια συστήθηκε στο κοινό της Ρεάλ και επιθυμεί να ζήσει το όνειρο

Γκρίνγουντ: Αυτές είναι οι δύο ισπανικές ομάδες που πολιορκούν τον Άγγλο

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα αποθέωσε το αστέρι των 75 εκατ. που επέστρεψε καλύτερο μετά τα πειράματα του Νάγκελσμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK