Μπάγερν και άλλα δύο μεγαθήρια "παλεύουν" για τον φορ της "Μεγάλης Κυρίας"

Στη λίστα της Μπάγερν Μονάχου για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας βρίσκεται ο Ντούσαν Βλάχοβιτς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο . Στο κόλπο για την απόκτησή του και οι Τσέλσι και Μάντεστερ Γιουνάιτεντ.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the Italian Cup final soccer match between Juventus and Inter Milan at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Σε αναζήτηση ενός επιθετικού που θα μπορέσει να αντικαταστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κένο που άφησε το περασμένο καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Τούχελ, τον οποίο τα σενάρια ήθελαν να αποχωρεί από τον σύλλογο άμεσα, ακολουθώντας τον δρόμο των Καν και Σαλιχάμιτζιτς, έχει φτίαξει τη λίστα με τους στόχους για τη γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος επικαλείται γερμανικά δημοσιεύματα , στη στενή λίστα του Κλοπ υπάρχει, μεταξύ άλλων, το όνομα του άσου της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Ο ποδοσφαιριστής εξετάζεται και από την Τσέλσι, η οποία δεν θα κινηθεί για την αγορά του Ζοάο Φέλιξ, αλλά και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα ενισχυθεί σε αρκετές θέσεις έπειτα από σχετική εισήγηση του Έρικ Τεν Χαχ.

Θυμίζουμε πως η Μπάγερν πάει για το μπαμ και στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Τούχελ φέρεται να έχει έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον άσο της Γουέστ Χαμ και βασικό μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ, Ντέκλαν Ράις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μαρία Γκουαρντιόλα ξετρελάθηκε με παίκτη του Πεπ

Άστον Βίλα: Ο Έμερι πάει να "κλέψει" τον Ασένσιο από την Παρί

Ακραίο! Η Αλ Χιλάλ μετά τον Μέσι κινείται και για κορυφαίο φορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK