Άστον Βίλα: Ο Έμερι πάει να "κλέψει" τον Ασένσιο από την Παρί

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μάρκο Ασένσιο κατέθεσε η Άστον Βίλα, με τον Ισπανό να εξετάζει όλες τις επιλογές του μέχρι να πάρει την οριστική του απόφαση.

FILE - Villarreal's manager Unai Emery gestures during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Juventus and Villarreal at the Allianz stadium in Turin, Italy, March 16, 2022. Emery left his position as Villarreal coach on Monday Oct. 24, 2022 to take charge of Aston Villa, replacing the fired Steven Gerrard. (AP Photo/Antonio Calanni, File)
Ο Ουνάι 'Εμερι στον πάγκο της Βιγιαρεάλ AP

Να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται πως έχει αποφασίσει ο Μάρκο Ασένσιο, με πολλές ομάδες να θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία και να τον κλείσουν ως ελεύθερο.

Πρώτη η Παρί προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή, ενώ το ίδιο έκαναν και ιταλικές ομάδες, χωρίς όμως να υπάρξουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις με κάποια εξ αυτών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, στο κόλπο για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού έχει μπει και η Άστον Βίλα, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, με τον 27χρονο όμως να ζητά χρόνο προκειμένου να εξετάσει όλες τις επιλογές του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό η Βίλα πιέζει για να λάβει μία οριστική απάντηση άμεσα, με τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών να αναμένεται να συνεχιστούν τις επόμενες μέρες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Η αποχώρηση Μέσι γέμισε τα ταμεία, κυνήγησε το μπαμ αλλά ήρθε το πρώτο "όχι"

Λίβερπουλ: Υπέγραψε το νέο αφεντικό και προχωράει τα δύο ανοιχτά μέτωπα

Ακραίο! Η Αλ Χιλάλ μετά τον Μέσι κινείται και για κορυφαίο φορ

News 24/7

24MEDIA NETWORK