Ακραίο! Η Αλ Χιλάλ μετά τον Μέσι κινείται και για κορυφαίο φορ

Πρόταση και στον Έντιν Τζέκο, μετά τον Λιονέλ Μέσι, φέρεται πως έχει καταθέσει η Αλ Χιλάλ σύμφωνα με το FootMercato.

Inter Milan's Edin Dzeko, second left, celebrates with his teammates after scoring his side's opening goal during the Champions League semifinal first leg soccer match between AC Milan and Inter Milan at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, May 10, 2023. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Έντιν Τζέκο πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του AP

Αστρονομική πρόταση ύψους 1.2 δις ευρώ για 2 χρόνια προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι η Αλ Χιλάλ, με τον Αργεντίνο να αναμένεται να απαντήσει οριστικά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εντός των επόμενων ημερών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato, πλην του Μέσι η Αλ Χιλάλ έχει καταθέσει πρόταση για διετή συνεργασία και στον άσο της Ίντερ, Έντιν Τζέκο.

Ο Βόσνιος στα 37 του διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους "νερατζούρι", όντας μάλιστα έτοιμος να διεκδικήσει και το πρώτο Champions League της καριέρας του.

Προς το παρόν δεν έχει διαρρεύσει το ποσό που προσφέρουν η ομάδα από την Σαουδική Αραβία στον Τζέκο, ο οποίος πάντως δεν φέρεται πως θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ίντερ, παρά τα 14 γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις.

Θυμίζουμε πως πλην των Μέσι και Τζέκο, οι Σαουδάραβες έχουν προσεγγίσει και τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γάλλο μάλιστα να σκέφτεται σοβαρά την πρόωρη αποχώρησή του από τη Ρεάλ.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Η αποχώρηση Μέσι γέμισε τα ταμεία, κυνήγησε το μπαμ αλλά ήρθε το πρώτο "όχι"

Νάπολι: Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμό" φαβορί για αντι - Σπαλέτι

Μπούσκετς: "Έδειξε" τον διάδοχό του και έκανε αποκαλύψεις για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK