Μπάγερν: Κινείται για γκολκίπερ - έκπληξη από το Μουντιάλ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γιαν Zόμερ φέρεται να δείχνει η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann arrives at the pitch ahead of the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Dynamo Kyiv in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 29, 2021. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν χαμογελαστός στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντιναμό Κιέβου AP

Τον αντικαταστάτη του Μάνουελ Νόιερ αναζητά η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου μετά από τον τραυματισμό του Γερμανού τερματοφύλακα στις διακοπές του.

Παρά τα σενάρια που ήθελαν την Μπάγερν να προχωράει σε παύση δανεισμού του Αλεξάντερ Νιούμπελ από την ομάδα της Μονακό προκειμένου να αντικαταστήσει τον άτυχο Γερμανό, εξετάζονται και άλλα σενάρια με πιο πρόσφατο να είναι αυτό της απόκτησης τερματοφύλακα που βρέθηκε στο Μουντιάλ.

Ο λόγος για τον Γιαν Zόμερ που αγωνίζεται στο γερμανικό πρωτάθλημα από το 2014 με την φανέλα της Μπορούσια Γκλάντμπαχ και σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Νάγκελσμαν για τη συνέχεια της χρονιάς.

Βέβαια, όπως αναφέρει ο Ρομάνο για τον 34χρονο Ελβετό έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ίντερ θέλοντας και αυτή να εκμεταλλευτεί πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε το tweet του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Κλειδώνει με προσύμφωνο παικταρά και μεγάλο απόντα από το Μουντιάλ 2022

Αγκουέρο, παίζει με την φλόγα: Την είπε ξανά στον μποξέρ Κανέλο

Παρί: Σε ποιο ματς αναμένεται να σμίξουν ως συμπαίκτες Μέσι και Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK