Μπαρτσελόνα: Κλειδώνει με προσύμφωνο παικταρά και μεγάλο απόντα από το Μουντιάλ 2022

Πολύ κοντά σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα με ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι βρίσκεται ο άσος της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ σύμφωνα με δημοσίευμα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου και οι ομάδες σχεδιάζουν τις κινήσεις τους τόσο για την περίοδο του χειμώνα όσο και γι' αυτή του ερχόμενου καλοκαιριού.

Μία απ' αυτές είναι η Μπαρτσελόνα η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής SPORT βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή προσυμφώνου με τον άσο της Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ.

Το συμβόλαιο του Καντέ με την ομάδα της Τσέλσι λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με την Μπαρτσελόνα να θέλει να υπογράψει από τώρα ως ελεύθερο τον 31χρονο Γάλλο αμυντικό χαφ.

Θυμίζουμε, ότι από τους μπλαουγκράνα αναμένεται να αποχωρήσει τους επόμενους μήνες ο Σέρχιο Μπουσκέτς, που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Καντέ και σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται να υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Σε ποιο ματς αναμένεται να σμίξουν ως συμπαίκτες Μέσι και Εμπαπέ

Ο Ντι Μαρία αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, γιατί δεν προχώρησε το "μπαμ"

Ρονάλντο: Ακραίο! Παραλίγο ο Κριστιάνο μόνος του εναντίον Μέσι και Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK