Παρί: Σε ποιο ματς αναμένεται να σμίξουν ως συμπαίκτες Μέσι και Εμπαπέ

Το Μουντιάλ 2022 ολοκληρώθηκε και ο θριαμβευτής Μέσι καλείται να επιστρέψει στην πραγματικότητα της Παρί και του Εμπαπέ.

Argentina's Lionel Messi, right, and France's Kylian Mbappe hug before the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec. 18, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Μέσι και Εμπαπέ ως αντίπαλοι στον τελικό του Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να θριαμβεύσει στο Μουντιάλ 2022, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα καλείται να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Πότε, λοιπό, αναμένεται να κάνει ο Μέσι την επιστροφή του μπροστά στο γαλλικό κοινό του οποίου του στέρησε την ευκαιρία να γιορτάσει μία back to back επιτυχία σε διεθνές επίπεδο;

Η Παρί κάνει πρεμιέρα στην Ligue 1 στη μετά Μουντιάλ εποχή στις 28 Δεκεμβρίου στην εντός έδρας αναμέτρηση με το Στρασβούργο. Κομματάκι δύσκολο να παίξει ο Λίο το συγκεκριμένο ματς, καθώς τόσο αυτός όσο και ο Κιλιάν Εμπαπέ θα πάρουν κάποιες ημέρες ξεκούρασης όντες φιναλίστ στο Κατάρ.

Από εκεί και πέρα πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής του Μέσι φαντάζει αυτή της 1ης ημέρας του 2023. Εκεί, η Παρί θα παίξει στην έδρα της Λανς. Τώρα, εάν αποφασιστεί ο Λίο να κάτσει κι άλλο, δύσκολα θα παίξει στο κύπελλο στις 6 Ιανουαρίου σ' ένα φαινομενικά εύκολο ματς.

Και πάμε στις 11 Ιανουαρίου που εκεί μοιάζει ντεφάκτο να σμίξουν ο Λιονέλ Μέσι με τον Κιλιάν Εμπαπέ στο εντός έδρας με την Ανζέ του Αζεντίν Ουνάχι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ντι Μαρία αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα, γιατί δεν προχώρησε το "μπαμ"

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Λαουτάρο δεν συγκινεί πλέον την Γιουνάιτεντ

Λιονέλ Μέσι: Το προφητικό γράμμα του Ντε Πολ στον GOAT δύο μήνες πριν

News 24/7

24MEDIA NETWORK