Μπάγερν: Με τρεις κινήσεις διαλύει τον ανταγωνισμό

Την ανανέωση των συμβολαίων των Τζαμάλ Μουσιάλα, Αλφόνσο Ντέιβις και Λούκας Ερνάντες σχεδιάζει η Μπάγερν Μονάχου.

Bayern's Jamal Musiala celebrates after scoring his side's third goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Hertha Berlin at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Aug. 28, 2021. (AP Photo/Matthias Schrader)
ο Τζαμάλ Μουσιάλα πανηγυρίζει AP

Τις κινήσεις της για να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερους από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ της σχεδιάζει η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου.

Έτσι, σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Βαυαροί αναμένεται το προσεχές διάστημα να ανανεώσουν τα συμβόλαια τριών ποδοσφαιριστών τους για τους οποίους υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους.

Ο λόγος για τους Τζαμάλ Μουσιάλα, που πραγματοποίησε ένα πολύ καλο Παγκόσμιο Κύπελλο με την φανέλα της Γερμανίας, Αλφόνσο Ντέιβις, για τον οποίο φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης και Λούκας Ερναντέζ, που ήταν ένας από τους μεγάλους άτυχους του Μουντιάλ καθώς αποχώρησε τραυματίας έπειτα από μόλις 13 λεπτά συμμετοχής.

Το συμβόλαιο του Μουσιάλα λήγει το 2026, ενώ των άλλων δύο το 2024 με την Μπάγερν να θέλει να ανανεώσει τα συμβόλαια τους με αυξημένες αποδοχές αλλά και καλύτερες ρήτρες αποδέσμευσης.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Τρόμος! Οι τετρακέφαλοι του 16χρονου Έντρικ είναι εξωπραγματικοί

Αργεντινή: Με ποια ενδεκάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μουντιάλ 2026

Λίβερπουλ: Ποιος Έντσο και ποιος Μπέλιγχαμ, αυτόν θέλει ο Κλοπ για τη μεσαία γραμμή

News 24/7

24MEDIA NETWORK