Ρεάλ: Τρόμος! Οι τετρακέφαλοι του 16χρονου Έντρικ είναι εξωπραγματικοί

Η κορμοστασία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ρεάλ Μαδρίτης των 72 εκατ. ευρώ, Έντρικ, μόλις 16 ετών, είναι κτηνώδης.

Palmeiras' Dudu, right, celebrates with teammate Endrick after scoring during a Brazilian soccer league match against Fortaleza in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Έντρικ έχει παίξει και έχει σκοράρει με την πρώτη ομάδα της Παλμέιρας (AP PHOTO/ANDRE PENNER)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πριν από τα Χριστούγεννα κατάφερε να κλείσει ένα ακόμα σπουδαίο ταλέντο. Ο λόγος για τον Έντρικ ο οποίος είναι μόλις 16 ετών και κόστισε στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης 72.000.000 ευρώ. Ποσό ρεκόρ για την ηλικία του επιθετικού της Παλμέιρας.

Μία φωτογραφία του 16χρονου αριστεροπόδαρου στράικερ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι έχει γίνει viral. Πολλοί συγκρίνουν πως είναι Έντρικ σε αυτή την ηλικία και πώς ήταν άλλοι σπουδαίοι παίκτες όταν ήταν συνομήλικοι του Μαδριλένου. Για παράδειγμα ο Νεϊμάρ ή ο Ρόνι.

Ο Έντρικ έχει τρομακτική κορμοστασιά για την ηλικία του. Είναι κτήνος! Οι τετρακέφαλοί του θυμίζουν άλογο και όλος κόσμος πλέον ανυπομονεί να τον δει το 2024 στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (σ.σ. επιτρέπεται να μετακομίσει στην Ισπανία όταν ενηλικιωθεί).

Όπως θα δείτε στη φωτογραφία παρακάτω, καθόλου τυχαία ο Έντρικ συγκρίνεται με τον Αντριάνο. Ελπίζοντας βέβαια να κάνει μεγαλύτερη καριέρα από τον συμπατριώτη του που αδίκησε τον εαυτό του.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Ρεάλ: Τρόμος! Οι τετρακέφαλοι του 16χρονου Έντρικ είναι εξωπραγματικοί
PRINT SCREEN

Διαβάστε περισσότερα

Αργεντινή: Με ποια ενδεκάδα θα υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Μουντιάλ 2026

Άρσεναλ: Το εναλλακτικό πλάνο Μούντρικ κοστίζει 113 εκατ. ευρώ

Έντσο Φερνάντες: Διαστημική πρόταση πάνω από τη ρήτρα στην Μπενφίκα για τον Αργεντινό

News 24/7

24MEDIA NETWORK