Ρεάλ Μαδρίτης: Ο διάδοχος του Μαρσέλο έρχεται το 2024

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις για το καλοκαίρι του 2024 φέρεται να δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti sits in the bench prior the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Leipzig at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάρλο Αντσελότι AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Άλλη μία κίνηση με γνώμονα το μέλλον και το καλοκαίρι του 2024 είναι έτοιμη να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με δημοσίευμα της AS.

Ο λόγος για τον Αλφόνσο Ντέιβις ο οποίος όπως υποστηρίζει η εν λόγω εφημερίδα φέρεται να βρίσκεται στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Ο νεαρός Καναδός έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2025 και η Βασίλισσα θέλει να κινηθεί για την απόκτηση του το καλοκαίρι του 2024 εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως μετά από λίγους μήνες θα λήγει το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς.

Μετά την αποχώρηση του Μαρσέλο η Ρεάλ έχρησε ως διάδοχο του για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Φερλάντ Μεντί, ο οποίος όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του.

Η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 70.000.000 ευρώ ενώ ο Ντέιβις εκτός από αριστερό μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει 2024 έχει αποκτήσει τον 16χρονο Έντρικ ενώ έχει τεθεί και θέμα προπονητή καθώς λήγει το συμβόλαιο του Κάρλο Αντσελότι με τον ίδιο να μην έχει αποκαλύψει ακόμα τι προτίθεται να κάνει στο μέλλον.

Δείτε το πρωτοσέλιδο

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Έριξε παγκόσμια γκάφα με Κόντι Χάκπο

Μέσι: Ο γιος του, Ματέο βαδίζει στα χνάρια του και γίνεται viral

Μπαρτσελόνα: Θέλει παιδί της Μασία που άφησε ελεύθερο οκτώ χρόνια πριν

News 24/7

24MEDIA NETWORK