Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν "πέταξε" σπόντα για Εμπαπέ ενόψει UCL

Την πεποίθηση του πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αγωνιστεί στην πρώτη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μπάγερν εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann arrives at the pitch ahead of the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Dynamo Kyiv in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 29, 2021. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν χαμογελαστός στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντιναμό Κιέβου AP

Την αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου θα χάσει κατά πάσα πιθανότητα ο Κιλιάν Εμπαπέ και ο λόγος είναι ο τραυματισμός που αποκόμισε από την αναμέτρηση με την Μονπελιέ για το Γαλλικό πρωτάθλημα.

Στην επίσημη ενημέρωση της για τον τραυματισμό του Εμπαπέ η Παρί ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες κάτι που σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα την πρώτη αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου για την φάση των 16 των ομίλων του Champions League.

Για τον τραυματισμό του Εμπαπέ ρωτήθηκε και ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Βόλφσμπουργκ για την Bundesliga λέγοντας πως δεν πιστεύει την ανακοίνωση της Παρί και ο Εμπαπέ θα χάσει την αναμέτρηση.

"... Δεν ξέρω τι έχει αλλά περιμένω να παίξει. Η ανακοίνωση της Παρί είναι πολύ ασαφής καθώς λέει απλά ότι θα μείνει έξω για περίπου 3 εβδομάδες. Αν δεν έχει κάποιο τραυματισμό που μπορεί να του προκαλέσει υποτροπή, σίγουρα θα παίξει..."

Διαβάστε Περισσότερα

Νιούκαστλ: Με ποινή φυλάκισης κινδυνεύει ο δεύτερος γρηγορότερος ποδοσφαιριστής της PL

Ζανιόλο: Μετά το "χουνέρι" της Μπόρνμουθ, ο Μουρίνιο τον στέλνει στον Ικάρντι

Ολοκληρώνεται η "απαγωγή" του Γιώργου Γιακουμάκη

News 24/7

24MEDIA NETWORK