Μπαρτσελόνα: Η άφιξη Μέσι φέρνει αποχώρηση ενδεκαδάτου

Μόνο απίθανη δεν μοιάζει η αποχώρηση βασικού ποδοσφαιριστή από την Μπαρτσελόνα με τον Ραφίνια να είναι ένα από τα φαβορί σε περίπτωση που έρθει μία ικανοποιητική πρόταση.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of a Spanish La Liga soccer match between Rayo Vallecano and Barcelona at the Vallecas stadium in Madrid, Spain, Wednesday, April 26, 2023. (AP Photo/Pablo Garcia)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντες AP

Καλοκαίρι αλλαγών και ραγδαίων εξελίξεων είναι το ερχόμενο για την ομάδα της Μπαρτσελόνα εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Οι Μπλαουγκράνα προσπαθούν να κερδίσουν ορισμένα χρήματα από πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να μπορέσουν να δηλώσουν τα νέα συμβόλαια των Γκάβι και Ρόναλντ Αραούχο.

Ήδη, η ομάδα προβλέπεται να κερδίσει ορισμένα χρήματα απο πωλήσεις παικτών που είτε αποχώρησαν ως δανεικοί είτε βρίσκονταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας,

Εκτός αυτών, μόνο απίθανο δεν είναι το ενδεχόμενο πώλησης κάποιων εκ των βασικών ποδοσφαιριστών της, σε περίπτωση που η όποια πρόταση ικανοποιήσει τα "θέλώ" του Λάπορτα.

Όπως αναφέρει σε δημοσιεύμα της η AS, αρκετά μεγάλη πρόταση στα γραφεία των Μπλαουγκράνα δεν αποκλείεται να έρθει για χάρη του μεσοεπιθετικού της ομάδας, Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος έγινε κάτοικος Βαρκελώνης το περασμένο καλοκαίρι αντί 58.000.000 ευρώ από την Λιντς και βρίσκεται ήδη στα ραντάρ κορυφαίων κλαμπ της Premier League.

Η Μπαρτσελόνα ξέρει ότι ο ποδοσφαιριστής αρέσει και μόνο αρνητική δεν θα ήταν στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει αντί ενός ποσού κοντά σ' αυτό που δαπάνησε για να τον κάνει δικό της.

Θυμίζουμε, πως οι Μπλαουγκράνα εκτός από την υπόθεση Γκάβι, έχουν να διαχειριστούν και το ζήτημα του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στη μεγάλη επιστροφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Τούχελ: Κλείδωσε ο πρώτος μεγάλος στόχος εν όψει καλοκαιριού

Πέδρι: Ακολούθησε τους Καμαβινγκά και Γκορέτσκα και έγινε "τέρας"

Λάμπαρντ: Φοβερό! Πίσω από τον πάγκο δεν μπορεί να πετύχει... τρίποντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK