Μπάγερν: Παρά την ανανέωση Τσούπο - Μοτίνγκ, δύο είναι οι στόχοι για αντι-Λεβαντόφσκι

Ή τον Χάρι Κέιν ή τον Ντούσαν Βλάχοβιτς σκοπεύει να αποκτήσει η Μπάγερν Μονάχου παρά το γεγονός πως πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Τσούπο Μοτίνγκ.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann shouts to his players from the sidelines during the Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Union Berlin at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sunday, Feb.26, 2023. (AP Photo/Alexandra Beier )
Ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τσούπο Μοτίνγκ ανακοίνωσε η Μπάγερν Μονάχου, ετοιμάζοντας του μάλιστα ένα φοβερό γκράφιτι.

Παρά την επέκταση της συνεργασίας της με τον Καμερουνέζο επιθετικό, οι ιθύνοντες των Βαυαρών φέρεται πως θέλουν να αποκτήσουν και άλλον ποδοσφαιριστή για να καλύψουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά το κενό που άφησε το περασμένο καλοκαίρι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TuttoJuve που αναπαράγει και το Goal οι στόχοι είναι δύο. Ο πρώτος είναι ο άσος της Τότεναμ και διακαής πόθος του Τζούλιαν Νάγκελσμαν, Χάρι Κέιν ο οποίος όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας του με τα "σπιρούνια".

Ο δευτέρος στόχος είναι πιο εφικτός αλλά χρειάζεται η Μπάγερν να βγάλει από τα ταμεία ένα διόλου ευκατραφρόνητο ποσό για να τον κάνει δικό της.

Ο λόγος για τον άσο της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς ο οποίος πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι αντί 82.000.000 ευρώ.

Τα οικονομικά προβλήματα των Ιταλών τους έχουν αναγκάσει να βάλουν πωλητήριο 80.000.000 ευρώ στον Σέρβο επιθετικό και σε περίπτωση οριστικού ναυαγίου στην υπόθεση Κέιν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θα κινηθεί για την περίπτωσή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πώς οι Κόκκινοι Διάβολοι άρπαξαν με 100Κ τον Γκαρνάτσο από την Ατλέτικο

Conor McGregor: 9+1 ντυσίματα του Ιρλανδού που δεν τολμάς να κάνεις

Μουρίνιο: Η viral αντίδρασή του στη φάση του γκολ της Ρόμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK