Μπάγερν: Πήρε Κανσέλο επειδή προηγουμένως τον απέρριψε ομαδάρα

Στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να προτάθηκε ο Ζοάο Κανσέλο πριν πάρει μεταγραφή από την Μάντσεστερ Σίτι στη Μπάγερν Μονάχου.

Manchester City's head coach Pep Guardiola, right, gives instructions to his player Joao Cancelo during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United, at the Etihad stadium in Manchester, England, Sunday, March 6, 2022. (AP Photo/Jon Super)
ο Πεπ Γκουαρντιόλα με τον Ζοάο Κανσέλο AP

Μία από τις καλύτερες κινήσεις του χειμώνα έκανε η Μπάγερν Μονάχου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα, στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή υπάρχει και ρήτρα αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι με την Μπάγερν να ψάχνει από τώρα λύσεις με πωλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να μπορέσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι κακές σχέσεις του Κανσέλο με τον Πεπ έγιναν γνωστές το προηγούμενο διάστημα και σύμφωνα με tweet τοπικού μέσου της Μαδρίτης που επικαλέιται ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μία από τις ομάδες που προτάθηκε ο Κανσέλο ήταν και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εξέτασε την περίπτωση του ποδοσφαιριστή και φέρεται να έκρινε πως δεν χρειάζεται να προχωρήσει στο δανεισμό του καθώς είναι πλήρης.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Έντσο Φερνάντες: Ομάδα της PL δεν τον έκλεισε με 17 εκατ. ένα χρόνο πριν

Άρσεναλ: Ανανεώνει το συμβόλαιο της φετινής "αποκάλυψης"

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς αποφάσισε, υψηλές οι απαιτήσεις των Ιταλών

News 24/7

24MEDIA NETWORK