Μπάγερν, προπονητής: Ο γρίφος λύθηκε και οι Βαυαροί έχουν τον αντί-Τούχελ στα χέρια τους

Η Μπάγερν Μονάχου έπειτα από πολλούς μήνες προσπαθειών κατάφερε και βρήκε προπονητή. Η συμφωνία έχει κλειδώσει και μένει μόνο το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

FILE - Bayern Munich's manager Thomas Tuchel waits for the start of a friendly soccer match against Kawasaki Frontale at the National Stadium in Tokyo, Japan, Saturday, July 29, 2023.(AP Photo/Shuji Kajiyama, File)
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Η Μπάγερν Μονάχου καταλήγει στην πιο απρόσμενη λύση για τη θέση του προπονητή έπειτα από την απόφαση του Τόμας Τούχελ να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι και να μην δεχθεί οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με το πιο ισχυρό κλαμπ της χώρας.

Ο άνθρωπος λοιπόν που θα αναλάβει να πλεύσει με το καράβι στο μονοπάτι της επιτυχίας είναι ο άπειρος Βινσέντ Κομπανί. Ο θρυλικός αμυντικός αν και μόλις υποβιβάστηκε με την Μπέρνλι έχει εξαιρετική φήμη ως προπονητής οπότε η Μπάγερν του δίνει τη δουλειά και την τεράστια ευκαιρία να δουλέψει σε μία από τις σημαντικότερες ποδοσφαιρικές ομάδες του κόσμου.

Ο Κομπανί από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα είπε το "ναι" στους Βαυαρούς και περίμενε τις εξελίξεις. Το επιτελείο της Μπάγερν φαίνεται βάσει δημοσιευμάτων πως έδωσε το πράσινο φως για να προχωρήσει του Βέλγου, οπότε απομένουν οι τελικές διαπραγματεύσεις με την Μπέρνλι.

Διαβάστε επίσης

Ιδού ο εκλεκτός του Λαπόρτα για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK