Μπάγερν - Σιτι: Επικό! Σπίκερ είπε τον Ουπαμεκανό... Ουπαμαγκουάιρ

Να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τα λάθη του Ουπαμεκανό στους αγώνες της Μπάγερν Μονάχου με την Μάντσεστερ Σίτι θέλησε ένας σπίκερ, λέγοντας τον Γάλλο... Ουπαμαγκουάιρ.

Bayern's Dayot Upamecano is shown a yellow card during the Champions League quarter final second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Νταγιότ Ουπαμεκανό AP

Στα ημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι μετά από το ισόπαλο αποτέλεσμα με την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου στη δεύτερη αναμέτρηση μεταξύ των δύο.

Τα βλέμματα πλην του Έρλινγκ Χάλαντ, ο οποίος σπάει το ένα ρεκόρ σκοραρίσματος μετά το άλλο, κέντρισε και ο αρνητικός πρωταγωνιστής της σειράς, Νταγιότ Ουπαμεκανό ο οποίος φέρει ευθύνη για τα περισσότερα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Από τις διαδοχικές γκάφες του Ουπαμεκανό εμπνέυστηκε ένας σπίκερ από την Αραβία λέγοντας τον... Ουπαμαγκουάιρ, εξαιτίας της φήμης που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα λάθη που κάνει.

Το βιντέακι έγινε γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εισπράττοντας τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ρονάλντο πήγε Αλ Νασρ και συνεχίζει να τρώει "άκυρα" από ευρωπαϊκές ομάδες

Η παλικαρίσια δήλωση του Τιάγκο Σίλβα για το χάος στην Τσέλσι, έβγαλε λάδι τους κόουτς

Έτσι έσβησε ο Γκουαρντιόλα τη ρήτρα του Χάλαντ και περιόρισε τις ορέξεις της Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK