Ο Ρονάλντο πήγε Αλ Νασρ και συνεχίζει να τρώει "άκυρα" από ευρωπαϊκές ομάδες

Αξιωματούχος κορυφαίας ιταλικής ομάδας αποκάλυψε πως το κλαμπ που διαχειρίζεται δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον Κριστιάνο.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts while listening to the Portugal's national anthem prior the start of the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Παγκόσμιο Κύπελλο (AP PHOTO/MANU FERNANDEZ)

Ησυχία δεν μπορεί να βρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρότι εδώ και μήνες έχει εγκαταλείψει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αγωνίζεται στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ.

Αρκετοί ήταν οι άνθρωποι που δουλεύουν σε διάφορα κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου και βγήκαν να διαψεύσουν πως ενδιαφέρθηκαν για τον CR7 όταν ο Πορτογάλος πήρε το πολύκροτο διαζύγιο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη δεύτερη θητεία του.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Νάπολι η οποία μέσω του διευθυντή Τζούντολι διέψευσε τα περί ασχολίας της με την υπόθεση του Κριστιάνο: "Ειλικρινά, ποτέ δεν ήμασταν κοντά να υπογράψουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν ήταν ποτέ στόχος μας παρά τα δημοσιεύματα".

Πράγματι, ο Ρονάλντο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είχε παρουσιαστεί αρκετές φορές ως στόχος της Νάπολι, αλλά όπως έδειξε το αποτέλεσμα τίποτα δεν ήταν για να προχωρήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή Μέσι

Η παλικαρίσια δήλωση του Τιάγκο Σίλβα για το χάος στην Τσέλσι, έβγαλε λάδι τους κόουτς

Έτσι έσβησε ο Γκουαρντιόλα τη ρήτρα του Χάλαντ και περιόρισε τις ορέξεις της Ρεάλ Μαδρίτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK