Η παλικαρίσια δήλωση του Τιάγκο Σίλβα για το χάος στην Τσέλσι, έβγαλε λάδι τους κόουτς

Ο πολύπειρος στόπερ Τιάγκο Σίλβα μίλησε για την κατηφόρα που έχει πάρει η Τσέλσι τη φετινή σεζόν, αφήνοντας αιχμές και για τους παίκτες.

Chelsea's Thiago Silva applauds fans at the end of the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, England, Sunday, Jan. 23, 2022. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Τιάγκο Σίλβα SUNDAY, JAN. 23, 2022. (AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH)

Η Τσέλσι διάγει δύσκολη περίοδο. Μπορεί η διοίκηση να δαπάνησε πάρα πολλά χρήματα σε λαμπερές μεταγραφές, αλλά ομάδα δεν έφτιαξε. Το χάος συνεχίζεται και οι αλλαγές προπονητών δεν έχουν φέρουν την άνοιξη με τον Λάμπαρντ, μάλιστα, να γράφει τρομερό αρνητικό στατιστικό.

Για την κατάσταση στους Μπλε βγήκε και μίλησε ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών της ομάδας κι ένας από τους πλέον έμπειρους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον αγέραστο Τιάγκο Σίλβα ο οποίος φιλοξενήθηκε από το BeIN. Ο Βραζιλιάνος στάθηκε περισσότερο στους παίκτες παρά στους προπονητές.

"Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τους προπονητές εάν δεν παίρνουμε ευθύνες. Είναι δύσκολη στιγμή για την Τσέλσι. Πολλές οι αλλαγές. Έχουμε πολλούς κορυφαίους ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιους απογοητευμένους. Χρειαζόμαστε στρατηγική για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη την επόμενη σεζόν".

Η Τσέλσι αποκλείστηκε στους "8" του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στην Premier League βρίσκεται στην 11η θέση με 39 βαθμούς.

Διαβάστε περισσότερα

Το πλάνο της Μπαρτσελόνα για την επιστροφή Μέσι

Έτσι έσβησε ο Γκουαρντιόλα τη ρήτρα του Χάλαντ και περιόρισε τις ορέξεις της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Μπενζεμά "σπάστηκε" με τον Αντσελότι στο Στάμφορντ Μπριτζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK