Μπάγερν: Το μεγάλο αστέρι του Τούχελ διέψευσε τα πάντα και δήλωσε έτοιμος για τη νέα εποχή

Πώς οι φήμες είναι πολλές αλλά αυτός παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του με την Μπάγερν, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αλφόνσο Ντέιβις.

Bayern's Alphonso Davies plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Αλφόνσο Ντέιβις AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Τις διαπραγματεύσεις με την Μπάγερν Μονάχου για την ανανέωση του συμβολαίου του διέκοψε ο Αλφόνσο Ντέιβις καθώς θεωρεί πως επικρατεί ένα "χάος" στο εσωτερικό του συλλόγου με την αποχώρηση των Όλιβερ Καν και Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία βρίσκεται στην αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για τη θέση του αριστερού μπακ.

Η Μπάγερν έχει ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή προς το παρόν, αλλά σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του, αναμένεται να του βάλει πωλητήριο ύψους 100.000.000 ευρώ.

Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την Μπάγερν μίλησε και ο ίδιος ο Καναδός ποδοσφαιριστής, λέγοντας πως οι φήμες είναι πολλές αλλά βασικός του στόχος είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς.

"... Οι μεταγραφικές φήμες είναι πάντα εκεί έξω αλλά στο τέλος της ημέρας είναι ακόμα φήμες. Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με την Μπάγερν. Ο βασικός μου στόχος είναι να παίζω για τη Μπάγερν και να την βοηθάω..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Νεϊμάρ: Αυτοπροτάθηκε στη μεγάλη του αγάπη

Ράις: Απέρριψε πρόταση μαμούθ της Γουέστ Χαμ και λέει "αντίο"

Μπαρτσελόνα: Αυτές είναι οι δύο προτεραιότητες του Τσάβι μετά το "όχι" του Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK