Ράις: Απέρριψε πρόταση μαμούθ της Γουέστ Χαμ και λέει "αντίο"

Πώς ο Ντέκλαν Ράις θα αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκ των προέδρων της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν. Ποια ήταν η πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε.

West Ham's Declan Rice celebrates after winning the Europa Conference League final soccer match between Fiorentina and West Ham at the Eden Arena in Prague, Wednesday, June 7, 2023. West Ham won 2-1. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Ντέκλαν Ράις με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ AP

Την κατάκτηση του Europa Conference League πανηγυρίζει η Γουέστ Χαμ μετά από τη νίκη της επί της Φιορεντίνα με 1-2, στο, κατά πάσα πιθανότητα, τελευταίο παιχνίδι του Ντέκλαν Ράις με την ομάδα.

Ο Άγγλος έχει αποφασίσε να πει "αντίο" στην ομάδα καθώς θέλει να δοκιμαστεί στο κορυφαίο επίπεδο, έχοντας ως προτεραιότητα την παραμονή του στην Premier League.

Την επικείμενη αποχώρηση του Ράις επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο εκ των προέδρων της ομάδας, Ντέιβιντ Σάλιβαν, λέγοντας πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή από κάποιους συλλόγους.

"... Υποσχεθήκαμε στον Ράις ότι θα τον αφήσουμε να φύγει. Υπάρχουν 3 ή 4 σύλλογοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του..."

Μάλιστα ο Σάλιβαν ανέφερε πως πριν από 18 μήνες κατατέθηκε πρόταση ανανέωσης στον Ράις με αποδοχές που φτάνουν τις 232.000 ευρώ την εβδομάδα, με τον ποδοσφαριστή όμως να δίνει αρνητική απάντηση.

Θυμίζουμε πως μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Άγγλου μέσου είναι η Άρσεναλ, ενώ στα ραντάρ της τον ποδοσφαιριστή έχει και η Μπάγερν Μονάχου.

Πάντως, όποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον Ράις πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη, καθώς οι απαιτήσεις της Γουέστ Χαμ φτάνουν τα 100.000.000 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Το εντυπωσιακό βίντεο - καλωσόρισμα στο νέο "10αρι"

Άμραμπατ: Ο Νόρντιν έκανε μεγάλη αποκάλυψη για το μέλλον του Σοφιάν

Μέσι: Πλην του Μπούσκετς , η Ίντερ Μαϊάμι κινείται και για τον "κολλητό" του Αργεντίνου

News 24/7

24MEDIA NETWORK