Μπαγέρν: Ζήτησε να φύγει ο αντι-Κανσέλο, πρώτη του επιλογή η Μπάρτσα

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της ομάδας ο Νουσέρ Μαζράουι και βλέπει με καλό μάτι την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την Μπάγερν Μονάχου καθώς μόνο ικανοποιητική δεν είναι η εικόνα της ομάδας τη φετινή χρονιά τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ο Τούχελ πήρε την οριστική του απόφαση για το μέλλον των Σαντιό Μανέ και Ζοάο Κανσέλο ενώ αρκετοί είναι και οι παίκτες που είναι δυσαρεστημένοι από τον χρόνο συμμετοχής τους και συζητούν με την γερμανική ομάδα το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Ένας από αυτούς είναι ο Μαροκινός δεξιός μπακ Νουσέρ Μαζράουι, ο οποίος έγινε κάτοικος Μόναχου το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τον Άγιαξ.

Σύμφωνα με την MundoDeportivo, ο 25χρονος θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του με την Μπαρτσελόνα να αποτελεί την πρώτη του επιλογή.

Οι Μπλαουγκράνα έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή, ειδικά μετά και από την συμμετοχή του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά δεν σκοπεύουν να πληρώσουν την Μπάγερν προκειμένου να τον κάνουν δικό τους και εξετάζουν δύο ενδεχόμενα.

Το πρώτο είναι να τον αποκτήσει ως δανεικό, τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν και το δεύτερο, που μοιάζει πιο δύσκολο, είναι ο παίκτης να καταφέρει να μείνει ελεύθερος από τους Βαυαρούς και έπειτα να γίνει κάτοικος Βαρκελώνης.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα στην Βαρκελώνη βρέθηκε ο Ζόρζε Μέντες και συζήτησε, μεταξύ άλλων, με τους ιθύνοντες της Μπάρτσα με ποιον τρόπο θα μπορέσει να έρθει στην ομάδα ο Ζοάο Κανσέλο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ πήρε την οριστική του απόφαση για τους Κανσέλο και Μανέ

Ρονάλντο: Η Χεορχίνα άφησε την πισίνα και το έριξε στο twerk

Χάλαντ: Υπογράφει άλλο ένα συμβόλαιο "μαμούθ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK