Μπάγερν: Ο Τούχελ πήρε την οριστική του απόφαση για τους Κανσέλο και Μανέ

Την απόφαση να μην συνεχίσει την συνεργασία της τόσο με τον Σαντιό Μανέ όσο και με τον Ζοάο Κανσέλο έχει πάρει η Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα το Sky Germany.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τόμας Τούχελ πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Σε μία μεγάλη αποκάλυψη που σχετίζεται με το μέλλον των Σαντιό Μανέ και Ζοάο Κανσέλο προχώρησε το Sky Germany.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το εν λόγω μέσο, και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποχωρήσουν από την Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι για διαφορετικούς λόγους.

Ο Κανσέλο αγωνίζεται δανεικός στην Μπάγερν από την Μάντσεστερ Σίτι και η ρήτρα ύψους 70.000.000 ευρώ που έχει μπει για την αγορά του θεωρείται απλησίαστη για τα οικονομικά δεδομένα των Βαυαρών τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Η περίπτωση Μανέ είναι περισσότερο περίπλοκη. Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν κατάφερε ποτέ να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, με αποκορύφωμα τον καβγά του με τον Λερουά Σανέ.

Η Μπάγερν έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Σενεγαλέζο μέχρι το 2025 αλλά ψάχνει τρόπο να τον πουλήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Χάλαντ: Υπογράφει άλλο ένα συμβόλαιο "μαμούθ"

Ρονάλντο: Η Χεορχίνα άφησε την πισίνα και το έριξε στο twerk

Νεϊμάρ: Τα τέσσερα σενάρια που εξετάζει η Παρί για να τον διώξει

News 24/7

24MEDIA NETWORK