Μπαλοτέλι: Κάνει νέα άρχη στην Σιόν και μεγάλη αλλαγή στην εξωγηπεδική ζωή

Να πουλήσει όλα τα supercars που παλαιότερα έκανε συλλογή αποφάσισε ο Μάριο Μπαλοτέλι που από το περασμένο καλοκαίρι αγωνίζεται στην Ελβετική Σιόν.

AC Milan's Mario Balotelli looks down during a Serie A soccer match against Sassuolo, at Reggio Emilia's Mapei stadium, Italy, Sunday, March 6, 2016. (AP Photo/Marco Vasini)
Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Μίλαν AP

Στο ελβετικό πρωτάθλημα και την Σιόν αγωνίζεται πλέον ο Μάριο Μπαλοτέλι μετά από την αποχώρησή του από του τουρκικό πρωτάθλημα και την Ντέμιρσπορ.

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής προσπαθεί να βρει τον εαυτό του και σε ιταλικό podcast που φιλοξενήθηκε δεν δίστασε να μιλήσει για τα λάθη του παρελθόντος τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Ένα από αυτά ήτα και η αγορά Supercars, με τα οποία είχε τεράστιο πάθος ο ποδοσφαιριστής και πλέον το έχει μετανιώσει, καθώς παραλίγο να του κοστίσουν την ίδια του τη ζωή.

''...Είχα δύο ή τρία ατυχήματα κατά τη θητεία μου στην Αγγλία. Πλέον έχω χάσει το πάθος μου για τα αυτοκίνητα και έχω πουλήσει τα περισσότερα από τα Supercars μου. Πλέον το μόνο που έχω είναι ένα Abarth 14000 ίππων το οποίο επίσης έχω βάλει προς πώληση..."

Ο "Σούπερ Μάριο" τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Σιόν έχει καταγράψει 19 συμμετοχές με 6 γκολ και άσιστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντόρτμουντ: Κλείδωσε η μεγάλη ανανέωση

Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έρχεται και δίνει το πράσινο φως για δύο "αποκαλύψεις"

Νάγκελσμαν: Τον "πιέζουν" για Τότεναμ, αν γίνει το προφανές

News 24/7

24MEDIA NETWORK