Τσέλσι: Ο Ποτσετίνο έρχεται και δίνει το πράσινο φως για δύο "αποκαλύψεις"

Τις περιπτώσεις των Μανού Κονέ και Ρόμεο Λάβια έχει στη λίστα της η Τσέλσι με την άφιξη Ποτσετίνο να καθορίζει αν τελικά θα γίνει κίνηση για την αγορά τους.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα σημείωσε η Τσέλσι στη φετινή αγωνιστική περίοδο της Premier League, αυτή τη φορά κόντρα στην Μπρέντφορντ και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, 10 μόλις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Τοντ Μπέλι έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να προχωρήσει σε ραγδαίες αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου η ομάδα να βρει και πάλι τον καλό της εαυτό.

Η αρχή θα γίνει με την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη τεχνική ηγεσία , με τον Αργεντίνο να αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει σε tweet του το CaughtOffside, οι ιθύνοντες των Μπλε έχουν φτιάξει μία λίστα με παίκτες που θα μπορούσαν να ανανεώσουν τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Ο πρώτος είναι ο Ρομέο Λάβια, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαουθάμπτον και στα 19 του κάνει μία γεμάτη χρονιά, με την απόδοση του να κεντρίζει το ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Σίτι.

Η άλλη περίπτωση είναι αυτή του άσου της Γκλάντμπαχ, Μανού Κονέ ο οποίος στα 21 του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Bundesliga, με την Τσέλσι να τον έχει ψηλά στη λίστα της για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Νάγκελσμαν: Τον "πιέζουν" για Τότεναμ, αν γίνει το προφανές

Ρεάλ: Εφαρμόζει τακτική Τσουαμενί για να κλείσει Μπέλιγχαμ

Μπάγερν: Οι παίκτες εξοργίστηκαν με τον Καν επειδή πρόδωσε τα αποδυτήρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK