Νάγκελσμαν: Τον "πιέζουν" για Τότεναμ, αν γίνει το προφανές

Την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ συμβουλεύει τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν να αναλάβει ο νυν προπονητής της Αυστρίας, Ραλφ Ράνγκνικ με την προϋπόθεση ότι θα στελεχωθεί με έναν αρκετα καλό αθλητικό διευθυντή.

FC Bayern Munich coach Julian Nagelsmann waits for the start of the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sept. 30, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν μετά από την αποχώρηση από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου το προηγούμενο διάστημα.

Ο νεαρός τεχνικός, πλέον, εξετάζει τις επιλογές του, με την Premier League να μοιάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος προορισμός για τη συνέχεια της καριέρας του.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Νάγκελσμαν να είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει το τιμόνι της Τσέλσι αλλά τη δουλειά να χαλάει επειδή η αγγλική ομάδα διαπραγματευόταν και με άλλους προπονητές κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Γερμανό.

Πλην της Τσέλσι, ενδιαφέρον για την περίπτωσή του υπάρχει και από την Τότεναμ, με τον νυν προπονητή της εθνικής Αυστρίας, Ραλφ Ράνγκνικ να τον συμβουλεύει να κάνει το μεγάλο βήμα υπό έναν όρο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τη στελέχωση του Νάγκελσμαν με έναν ιδανικό αθλητικό διευθυντή με τον οποίο θα χαραχθεί η μεταγραφική στρατηγική του καλοκαιριού.

Ο Ράνγκνικ πιστεύει πως η Τότεναμ έχει όλα τα φόντα για να πετύχει και αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό για να εξελιχθεί ο Νάγκελσμαν.

"...Αν η Τότεναμ θέλει τον Νάγκελσμαν είναι πολύ σημαντίκο να τον στελεχώσει με έναν καλό αθλητικό διευθυντή. Πάντως η Τότεναμ είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ για πολλούς λόγους. Έχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις αλλά κι έναν πρόεδρο, τον Ντάνιελ Λέβι, που τρέχει την ομάδα πολλα χρόνια..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Εφαρμόζει τακτική Τσουαμενί για να κλείσει Μπέλιγχαμ

Λίβερπουλ: Αυτός είναι ο πρώτος της λίστας του Κλοπ για παρτενέρ του Φαν Ντάικ

Μπάγερν: Οι παίκτες εξοργίστηκαν με τον Καν επειδή πρόδωσε τα αποδυτήρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK