Μπάρτσα - Γιουνάιτεντ: Η τελευταία εμφάνιση του Ρονάλντο στο Καμπ Νου ήταν σκέτος εφιάλτης

Στο Καμπ Νου θα επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού από τη κλήρωση της νοκ-αουτ φάσης του Europa League προέκυψε το ζευγάρι Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εμφατικό το τελευταίο πέρασμα του Πορτογάλου απο την Βαρκελώνη.

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates his side's first goal after scoring a penalty during the Italian Cup semi-final first leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Feb. 2, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει στην αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Μίλαν AP

Ντέρμπi από τα παλιά προέκυψε από τη κληρωτίδα του Europa League, καθώς η Μπαρτσελόνα του Τσάβι θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος θα επιστρέψει στο Καμπ Νου μετά από δύο χρόνια.

Τότε, η Γιουβέντους είχε αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για την φάση των ομίλων του Champions League σε ένα παιχνίδι που η ομάδα της Ιταλίας είχε περάσει με το εμφατικό 0-3 από την Βαρκελώνη, έχοντας μάλιστα τον Πορτογάλο ως μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης αφού σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ της αναμέτρησης.

Διαβάστε Περισσότερα

UECL, η κλήρωση για τα μπαράζ των "16": Μπακασέτας - Σιώπης με Βασιλεία, Σερβία πάει ο Μπότος με την Σέριφ

Κληρώσεις Ευρώπης: Πού παίζουν τα δικά μας παιδιά

Champions League, τα ζευγάρια των "16": Η Λίβερπουλ του Τσιμίκα με Ρεάλ κι το μεγάλο ντέρμπι Παρί - Μπάγερν

News 24/7

24MEDIA NETWORK