Μπαρτσελόνα: Αυτόν τον παίκτη της "έκλεψε" η Λίβερπουλ μέσα από τα χέρια

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λουίς Ντίαζ, λίγο πριν πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ, είχε δείξει η Μπαρτσελόνα αλλά εμπόδιο στάθηκαν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Betis and Barcelona at Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Saturday, May 7, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις AP

Μετά την αποκάλυψη πως η Μπαρτσελόνα ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές τον Ιανουάριο, εξαιτίας του FFP, ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα συνέχισε τις αποκαλύψεις καθώς φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με Tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ποιον παίκτη ήθελε η Μπαρτσελόνα αλλά δεν μπόρεσε να αποκτήσει κατά την περσινή μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τον Λουίς Ντίαζ με τον οποίο οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα μίλησαν λίγο πριν αυτός υπογράψει στην ομάδα της Λίβερπουλ, και εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής στάθηκε ο περιορισμός που είχε η ομάδα της Βαρκελώνης στις μεταγραφές εξαιτίας των δαπανηρών αγορών που είχε κάνει στο παρελθόν.

Ο Λαπόρτα σύμφωνα με το Tweet του Ιταλού δημοσιογράφου είπε χαρακτηριστικά "...θέλαμε να υπογράψουμε τον Λουίς Ντίαζ, είχαμε δείξει αληθινό ενδιαφέρον για την απόκτησή του και είχαμε έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του. Η αλήθεια όμως είναι ότι μόλις τότε είχαμε φτάσει στο σύλλογο και υπήρχαν οικονομικά προβλήματα. Έτσι υπέγραψε στη Λίβερπουλ..."

Δείτε την ανάρτηση του Ιταλού δημοσιογράφου

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο

Ο Χοακίν στο SPORT24: "Τ' όνομά μου ήταν στη λίστα αθλητικών διευθυντών στην Ελλάδα"

Γιαγιά Τουρέ: Περιζήτητος ακόμα και στο νέο του επάγγελμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK