Πέρασε από Κολοράντο και Συρακούσες, κατέληξε στην Μπριζ και τώρα τον βολιδοσκοπεί η Ίντερ

Για την απόκτηση του Ταζόν Μπουτσανάν αναμένεται να κινηθεί η Ίντερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ματέο Μορέτο.

Πέρασε από Κολοράντο και Συρακούσες, κατέληξε στην Μπριζ και τώρα τον βολιδοσκοπεί η Ίντερ
Ο Ταζόν Μπουτσανάν με τη φανέλα της Κλαμπ Μπριζ AP

Για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής ψάχνεται η Ίντερ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Relevo, Ματέο Μορέτο στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα άσου της Μπριζ.

Ο λόγος για τον Ταζόν Μπουτσανάν, ο οποίος πραγματοποιεί άλλη μία καλή χρονιά με τη φανέλα της ομάδας από το Βέλγιο και πλέον βρίσκεται στα ραντάρ των νερατζούρι οι οποίοι θέλουν άλλη μία λύση στη μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Η Μπριζ αποτελεί τον πρώτο ευρωπαϊκό προορισμό του Μπουτσανάν και για την απόκτησή του έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 6.500.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την New England του MLS.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής πριν αγωνιστεί για λογαριασμό της New England πέρασε από τις πανεπιστημιακές ομάδες του Κολοράντο και των Συρακουσών.

Παρά τα 24 του χρόνια είναι ήδη 35 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Καναδά λαμβάνοντας μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ τον χειμώνα του 2022.

Όπως αναφέρει ο Μορέτο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση από την Ίντερ για την αγορά του ποδοσφαιριστή αλλά αυτό δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ και Νιούκαστλ τσεκάρουν στόπερ που η Γιούβε "ξεφορτώθηκε" το καλοκαίρι με 5.5 εκατ.

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις έχει στα χέρια του τεράστια πρόταση για παίκτη έκπληξη

Μπαρτσελόνα: Οι σειρήνες αποχωρήσης του Λεβαντόφσκι ηχούν, τι είπε ο μάνατζερ του

News 24/7

24MEDIA NETWORK