Πρώην αστέρι των Γιουβέντους και Μπάγερν παραμένει free agent και "ψάχνεται" παντού

Χωρίς ομάδα βρίσκεται ακόμα ο Ντούγκλας Κόστα μετά από την αποχώρησή του από την ομάδα του Λος Άντζελες χωρίς ακόμα να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον του.

Πρώην αστέρι των Γιουβέντους και Μπάγερν παραμένει free agent και "ψάχνεται" παντού
Ο Ντούγκλας Κόστα παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο AP

Την απόφαση να αποχωρήσει από το MLS και να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την Λος Άντζελες F.C πήρε ο Ντούγκλας Κόστα και πλέον κινείται ελεύθερος στην αγορά και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Για τον 33χρονο Βραζιλιάνο έντονο ενδιαφέρον φέρεται πως έχουν εκδηλώσει αρκετές ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, με τον ίδιο σε πρόσφατες δηλώσεις του να αναφέρει πως τον μάνατζερ του προσέγγισε και η πρώην ομάδα του, Γιουβέντους.

Θυμίζουμε πως ο έμπειρος εξτρέμ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 103 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη "Μεγάλη Κυρία" έχοντας στο ενεργητικό του 10 γκολ και 21 ασίστ ενώ αγωνίστηκε και στην Μπάγερν με την οποία και έχει συνολικά 15 τέρματα και 30 τελικές πάσες σε 97 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Από τον Ιούλιο του 2022 μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο ο Ντούγκλας Κόστα βρισκόταν στην ομάδα του Λος Άντζελες με την οποία μάλιστα τη φετινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές με 4 γκολ και 7 ασίστ στο ενεργητικό του.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι "υπεύθυνος" για δύο μεγάλα deal καθώς το 2015 η Μπάγερν Μονάχου για χάρη του δαπάνησε το ποσό των 30.000.000 ευρώ για να τον πάρει από τη Σαχτάρ και τρία χρόνια αργότερα η Γιουβέντους έβγαλε από τα ταμεία της 40.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από τους Βαυαρούς.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Αντσελότι ζήτησε στόπερ αλλά ο Πέρεθ του κάνει "χουνέρια"

Οι τρεις στράικερ στη λίστα της Άρσεναλ: Ο τιμωρημένος, το θωρηκτό των 100+ εκατ. ευρώ και η έκπληξη

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις έχει στα χέρια του τεράστια πρόταση για παίκτη έκπληξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK