Μπαρτσελόνα: Δεν ενεργοποιείται η ρήτρα των 50 εκατ. και μένει μέχρι το 2028 κορυφαίο αστέρι της

Το συμβόλαιο του Ουσμάν Ντεμπελέ αναμένεται να ανανεώσει η Μπαρτσελόνα μέχρι το 2028 με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και να απομένουν μόνο οι τελικές υπογραφές.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Μία υπόθεση που την έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους τελευταίους μήνες φέρεται πως διευθέτησε η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, η Μπάρτσα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ουσμάν Ντεμπελέ ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους μέχρι το 2028, με τις υπογραφές όμως να αναμένεται να μπουν μετά από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μάλιστα, υπάρχει η δέσμευση από τον ποδοσφαιριστή πως δεν θα κάνει χρήση της ειδικής ρήτρας που ισχύει για τον ερχόμενο Ιούνιο και Ιούλιο, η οποία και αναφέρει πως μπορεί να αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα αν της καταβληθεί η ρήτρα των 50.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Ντεμπελέ αποτελεί μία από τις ακριβότερες αγορές στην ιστορία του ποδοσφαίρου καθώς για την απόκτησή του η Μπαρτσελόνα έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 140.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από την Ντόρτμουντ το 2017.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο νέο deal σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Τσάβι καθώς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γάλλο, δίνοντάς του φανέλα βασικού σε αρκετούς από τους αγώνες της ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαρσέλο Μπίελσα: Έκλεισε το μεγάλο deal και επιστρέφει στους πάγκους

Λεάο: Το νέο ετήσιο salary του σούπερ σταρ της Μίλαν είναι μικρό για τις Ρεάλ, Σίτι etc.

Το κολοσσιαίο ποσό που θα πάρει η Σίτι εάν κάνει το treble

News 24/7

24MEDIA NETWORK