Το κολοσσιαίο ποσό που θα πάρει η Σίτι εάν κάνει το treble

Η Μάντσεστερ Σίτι κυνηγάει τρεις τίτλους στα τελειώματα της σεζόν κι αν τα καταφέρει θα θησαυρίσει. Κυνηγάει τεράστιο ποσό.

Manchester City's Erling Haaland gestures during the English Premier League soccer match between Manchester City and Brentford, at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Nov.12, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρλινγκ Χάλαντ σε αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι AP

Η Σίτι διανύει εξαιρετική σεζόν καθώς είναι μέσα σε τρεις τίτλους: Premier League, FA Cup και το Champions League φυσικά. Η ομάδα του Πεπ διεκδικεί με αξιώσεις και τρεις επιτυχίες, δηλαδή το treble το οποίο εκτός από δόξα θα φέρει και πάρα πολλά χρήματα τα ταμεία του συλλόγου.

Δημοσίευμα της SUN αναφέρει ότι εάν οι Πολίτες κατακτήσουν το πρωτάθλημα θα πάρουν 188.000.000 ευρώ. Με το Champions League θα εξασφαλίσουν άλλα 134.480.000 ευρώ, ενώ η ενδεχόμενη κατάκτηση του FA θα αποφέρει 4.470.000 ευρώ. Με τις προθέσεις προκύπτει ότι η κατάκτηση και τριών τίτλων θα φέρει στην ομάδα: 326.950.000 ευρώ. Τεράστιο το νούμερο.

Θυμίζουμε πως κάτι ανάλογο είχε κάνει το 1999 η μισητή αντίπαλος της Σίτι, η Γιουνάιτεντ που κατέκτησε και τους τρεις τίτλους.

Διαβάστε περισσότερα

Οι έξι παίκτες που οι Σαουδάραβες θέλουν και δίνουν τα πάντα

Μπάγερν: Ο Όλιβερ Καν μίλησε για τις "τάσεις φυγής" του Μίλερ

Λεάο: Το νέο ετήσιο salary του σούπερ σταρ της Μίλαν είναι μικρό για τις Ρεάλ, Σίτι etc.

News 24/7

24MEDIA NETWORK