Μαρσέλο Μπιέλσα: Έκλεισε το μεγάλο deal και επιστρέφει στους πάγκους

Οριστικό είναι το deal ανάμεσα στον Μαρσέλο Μπιέλσα και την εθνική Ουρουγουάης με τις ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Leeds United's head coach Marcelo Bielsa gestures during the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road, Leeds, England, Sunday, Sept. 12, 2021. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα (AP PHOTO/RUI VIEIRA)

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται να ανακοινώσει το προσεχές διάστημα ο Μαρσέλο Μπιέλσα καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο υπάρχει τελική συμφωνία μεταξύ του έμπειρου προπονητή και της ομοσπονδίας της Ουρουγουάης.

Το deal επιβεβαιώνει και το μέλος της Ομοσπονδίας της χώρας, Χόρχε Κάσαλες ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Αργεντίνος αναμένεται να έχει ισχύ μέχρι και το 2026, όταν και διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

Θυμίζουμε ότι η Ουρουγουάη εδώ και αρκετούς μήνες φλερτάρει με τον Μπιέλσα, ο οποίος πριν δώσει την τελική του απάντηση εξέτασε και τις προτάσεις της Έβερτον και της εθνικής του Μεξικού.

Ο 67χρονος Αργεντίνος βρίσκεται εκτός πάγκων από τον Φλεβάρη του 2022, όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Λιντς έπειτα από 170 παιχνίδια.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Το κολοσσιαίο ποσό που θα πάρει η Σίτι εάν κάνει το treble

Μπάγερν: Ο Όλιβερ Καν μίλησε για τις "τάσεις φυγής" του Μίλερ

Λεάο: Το νέο ετήσιο salary του σούπερ σταρ της Μίλαν είναι μικρό για τις Ρεάλ, Σίτι etc.

News 24/7

24MEDIA NETWORK