Μπαρτσελόνα: Δίνει τον Κεσί ως αντάλλαγμα για να φέρει Βαλκάνιο έκπληξη στο Καμπ Νου

Ο Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο φέρνει στο φως μία εξαιρετικά ενδιαφέρον περίπτωση ανταλλαγής μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ίντερ.

Barcelona's Franck Kessie, right, grimaces in pain after getting injured during the Champions League group C soccer match between Viktoria Plzen and FC Barcelona at the Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Tuesday, Nov. 1, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Κεσί δυσκολεύεται στην Μπαρτσελόνα AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Το καλοκαίρι ο Φρανκ Κεσί άφησε την Μίλαν και αποφάσισε να παίξει στην Μπαρτσελόνα ως ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Ιβοριανός, όμως, δυσκολεύεται να μπει στο πετσί του ρόλου στο Καμπ Νου και σύμφωνα με τον μεταγραφολόγο, Τζιανλούκα ντι Μάρτζιο οι Μπλαουγκράνα σκέφτονται να τον δώσουν.

Και πώς; Εδώ είναι η ενδιαφέρουσα πλοκή. Η Μπάρτσα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θέλει να στείλει πίσω στην Serie A τον 26χρονο χαφ για να πάρει μία σταθερή αξία της Ίντερ και της Κροατίας. Πρόκειται για τον Μαρσέλο Μπρόζοβιτς. Ο ντι Μάρτζιο γράφει πως οι Καταλανοί έχουν προτείνει στους Μιλανέζους ανταλλαγή των δύο ποδοσφαιριστών.

Αμφότερων τα συμβόλαια εκπνέουν το 2026 με τον 30χρονο Μπρόζοβιτς να μετράει μέχρι στιγμής 18 συμμετοχές και 2 γκολ. Σχετικά με το πώς βλέπει η Ίντερ αυτή την ιδέα, ο Ιταλός ρεπόρτερ δεν δίνει κάποιο update, μονάχα τη σκέψη της Μπαρτσελόνα.

Ο Μπρόζοβιτς είχε πάει δανεικός από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Ίντερ ως δανεικός το 2015 και οι Νερατζούρι τον έκαναν δικό τους το 2016 αντί 5.000.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά αυτός έπεισε τον Μούντρικ για το hijack της χρονιάς

Λίβερπουλ: Πλήρωσε 60.000.000 ευρώ και τώρα τον αφήνει ελεύθερο

Άρσεναλ: Από την Μπαρτσελόνα ο "διάδοχος" του Μιχάιλο Μούντρικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK