Μπαρτσελόνα: Έκλεισε η ανανέωση "σημαίας" της

Σε πλήρη συμφωνία με τον Σέρχι Ρομπέρτο για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024 έχει έρθει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομπέρτο.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Την ανανέωση της συνεργασίας της με παιδί της Μασία αναμένεται να ανακοινώσει το ερχόμενο διάστημα η ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για το δεξί μπακ της ομάδας, Σέρχι Ρομπέρτο, ο οποίος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τους ιθύνοντες των μπλαουγκράνα για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024, καθώς το υπάρχον συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην ομάδα της Μπαρτσελόνα από το 2006, έχοντας κατάγραψει με την ισπανική ομάδα συνολικά 445 συμμετοχές με 22 γκολ και 43 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Θυμίζουμε, ότι οι Μπλαουγκράνα βρίσκονται σε συζητήσεις και με τις άλλες δύο "σημαίες" της ομάδας, Σέρχιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Δεν δίνει 22 εκατ. για Παγκόσμιο Πρωταθλητή, επιστρέφει στην ομάδα των αστέρων

Τσέλσι: Ο τεχνικός διευθυντής της Μπράιτον έκανε τρελή αποκάλυψη για τα τηλεφωνήματα των "Μπλε"

Ο Ικάρντι "ανέβασε" ημίγυμνη φωτογραφία της Νάρα και το μετάνιωσε

News 24/7

24MEDIA NETWORK