Μπαρτσελόνα: Έλυσε το ζήτημα με Γκάβι και του έβαλε ρήτρα μαμούθ

Λύθηκε το θέμα του Γκάβι στην Μπαρτσελόνα, με το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή να έχει ισχύ μέχρι το 2026 και την ρήτρα αποχώρησής του να φτάνει το 1 δις.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Το ζήτημα που είχε προκύψει με το συμβόλαιο του Γκάβι κατάφερε να λύσει η Μπαρτσελόνα έπειτα από σχετική συμφωνία με την La Liga.

Συγκεκριμένα, η ισπανική λίγκα ανακοίνωσε πως οι Μπλαουγκράνα πλέον μπορούν να δηλώσουν κανονικά το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και έτσι ο Γκάβι θα παραμείνει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το 2026.

Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα θέλει να "κόψει" μία και καλή τις ορέξεις ομάδων από την Premier League αλλά και της Μπάγερν Μονάχου και έτσι του έβαλε διαστημική ρήτρα ύψους 1 δις ευρώ.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Τσάβι δεν μπορούσε να δηλώσει το νέο συμβόλαιο του Γκάβι εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με το FFP.

Πλέον, το ζήτημα αυτό λύθηκε ενώ φέρεται πως η La Liga έδωσε το πράσινο φως και για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, με τον Χόρχε Μέσι μάλιστα να έχει ραντεβού με τον Λαπόρτα στο σπίτι του προέδρου.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Ο Τούχελ ονειρεύεται χαφ της Μπάρτσα και "μπλέκει" τον Παβάρ

Για χατίρι των CR7 και Μπενζεμά δίνονται 100 εκατ. για αστέρι της Τσέλσι

Ο Ποστέκογλου έχει έτοιμο τον αντί-Κέιν με τρεις ντουζίνες γκολ στην πλάτη του

News 24/7

24MEDIA NETWORK