Μπαρτσελόνα: Επίσημοι οι "μπελάδες" με Γκάβι, τι ισχύει από 30 Ιουνίου

Απορρίφθηκε επίσημα το αίτημα της Μπαρτσελόνα για το συμβόλαιο του Γκάβι. Αγωνίζεται κανονικά μέχρι το τέλος της χρονιάς, Έχουν μία τελευταία ελπίδα οι Μπλαουγκράνα.

FILE - FC Barcelona club President Joan Laporta pauses during a news conference in Barcelona, Spain, on Aug. 6, 2021. Barcelona wont be able to reduce its salary burden to acceptable limits for the club until several veteran players finish their contracts, its top financial officer said Thursday, Oct. 6, 2022. (AP Photo/Joan Monfort, File)
Ο Τζοάν Λαπόρτα σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα AP

Σε μπελάδες έχει μπει η ομάδα της Μπαρτσελόνα καθώς τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με το FFP της απαγόρευσαν να χρησιμοποιήσει τον Γκάβι μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Θυμίζούμε, ότι η Μπαρτσελόνα κλήθηκε να εγγράψει τον Γκάβι με τον νέο του μισθό ο οποίος ήταν αρκετά πιο υψηλός από τον προηγούμενο.

Εκτός αυτού όμως έπρεπε να δηλώσει και τους επόμενους δύο μισθούς κάτι που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει όμως οικονομικά. Εν τέλει της επετράπη να χρησιμοποιεί τον ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου αλλά με τον παλιό του μισθό.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά του το Footmercato, επικαλούμενο πηγές από την Ισπανία, το δικαστήριο επίσημα αρνείται το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και έτσι η LaLiga θεωρεί ξανά τον 18χρονο παίκτη της ακαδημίας στις υπηρεσίες του οποίου ο Τσάβι μπορεί να βασιστεί μέχρι και τις 30 Ιουνίου.

Από εκεί και μετά η Μπαρτσελόνα πρέπει να δικαιολογήσει τον μισθό του ποδοσφαιριστή αλλιώς αυτός θα μείνει ελεύθερος κάτι που θα είναι καταστροφικό για τους μπλαουγκράνα.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα έχει 20 μέρες διορία για να προσφύγει στο επαρχιακό δικαστήριο της Βαρκελώνης που αυτή τη στιγμή είναι η μόνη ελπίδα για να ανατραπούν τα τωρινά δεδομένα.

Διαβάστε Περισσότερα

Transfermarkt: Ο Χάλαντ ξανά πίσω από τον Εμπαπέ, εκτοξεύθηκαν δύο μεγάλα αστέρια

Κανσέλο: Παρά την αρχική δυσαρέσκεια κάνει την ανατροπή, εμπόδιο τα 70 εκατ.

Γαλλία: Ο παίκτης που σκέφτεται ν' αποσυρθεί επειδή έγινε αρχηγός των Μπλε ο Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK