Κανσέλο: Παρά την αρχική δυσαρέσκεια κάνει την ανατροπή, εμπόδιο τα 70 εκατ.

Θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στη Μπάγερν Μονάχου είναι ο Ζοάο Κανσέλο αρκεί να καταφέρει να βρει τον ρόλο του ανέφερε σε tweet του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Bayern's Joao Cancelo plays the ball during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and FC Bayern Munich in Wolfsburg, Germany, Sunday, Feb. 5, 2023. (AP Photo/Michael Sohn)
Ο Ζοάο Κανσέλο με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το ερχόμενο καλοκαίρι για την περίπτωση του Ζοάο Κανσέλο καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει δοθεί δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι στην Μπάγερν με τους Βαυαρούς να μην είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 70.000.000 που ζητάει η ομάδα του Πεπ για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα κάτι που τον έχει δυσαρεστήσει, με τον ίδιο τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν να αποκαλύπτει πως έγινε μία κουβέντα μεταξύ τους και έλυσαν την παρεξήγηση.

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής αρκεί να καταφέρει να πάρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει.

Πάντως,οι τελικές συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται να γίνουν μετά από το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ενώ στο προσκήνιο πάντα υπάρχει και η Μπαρτσελόνα η οποία αναζητά δεξί μπακ και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο ρώτησε για τον ποδοσφαιριστή.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Παρά την μεταγραφή του στην Αλ Νασρ, έχει "διαλύσει" τους Εμπαπέ και Μέσι

Γαλλία: Ο παίκτης που σκέφτεται ν' αποσυρθεί επειδή έγινε αρχηγός των Μπλε ο Εμπαπέ

Ρεάλ: Ο Αντσελότι έδωσε το πράσινο φως για αστέρι 80 εκατ. της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK