Μπαρτσελόνα: Το δικαστήριο έστειλε τον Γκάβι στην β' ομάδα

Στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα έστειλε το δικαστήριο της Βαρκελώνης τον Γκάβι, καθώς η Μπαρτσελόνα καθυστέρησε να στείλει τα αναλυτικά της επιχειρήμαυα για την εγγραφή του ποδοσφαιριστή στη LaLiga.

Barcelona's Robert Lewandowski, left, and Barcelona's Gavi react during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Club and Barcelona at the San Mames stadium in Bilbao, Spain, Sunday, March 12, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Γκάβι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι AP

Σε μπελάδες έχει μπει η Μπαρτσελόνα και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με το FFP, με το δικαστήριο να τις απαγορεύει να χρησιμοποιήσει τον Γκάβι, καθώς δεν πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις του οικονομικού ελέγχου που της έγινε.

Συγκεκριμένα. όπως αναφέρει το Relevo μετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Μπαρτσελόνα κλήθηκε να εγγράψει τον Γκάβι με τον νέο του μισθό, ο οποίος προφανώς δεν είχε καμία σχέση με τον προηγούμενο.

Από τον περασμένο Νοέμβριο η LaLiga άλλαξε έναν κανόνα ο οποίος ανέφερε πως για να μπορέσουν να εγγραφούν παίκτες θα έπρεπε να δηλωθεί όχι μόνο ο μισθός εκείνης της χρονιάς αλλά και των επόμενων δύο.

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε επιχειρήματα στο δικαστήριο κατά του συγκεκριμένου άρθρου και κατάφερε να εγγράψει τον παίκτη χωρίς να έχει τον κανόνα των δύο ετών με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο το φετινό συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Όμως τα επιχειρήματα αυτά κατατέθηκαν μετά από τη λήξη της προθεσμίας με το δικαστήριο να παίρνει πίσω την αρχική του απόφαση.

Αυτή τη στιγμή ο Γκάβι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα γιατί είχε φάκελο από την μικρότερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, αλλά θα πρέπει να δικαιολογήσει με κάποιον τρόπο τον μισθό του στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Αυτοί είναι οι δύο μεγάλοι του στόχοι που επηρεάζουν το μέλλον του

Τεν Χαχ: Πρώην ποδοσφαιριστής του αποκάλυψε "τρελή" τακτική του που τους ανέβασε κατηγορία

Σίτι: Χάλαντ και Γκρίλις έδωσαν το "όσκαρ του απατεώνα" στον Ρούμπεν Ντίαζ

24MEDIA NETWORK