Μπαρτσελόνα: Έστειλε παίκτη να παίξει τσάμπα στην Ιταλία, "αναστήθηκε" και της έφερε χρήματα

Από το πουθενά κι ενώ είχε αγανακτήσει μαζί του η Μπαρτσελόνα τελικά θα πάρει και μερικά χρήματα από τον Ουμτιτί.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι δέχθηκε επίθεση εξαιτίας του επιτελείου του AP PHOTO/JOAN MONFORT

Αναπάντεχα η Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει οικονομικά ζητήματα κάνει τον ξεχασμένο Σαμουέλ Ουμτιτί πηγή εσόδων. Οι Μπλαουγκράνα αγανακτισμένοι από τον Γάλλο αμυντικό τον έστειλαν δανεικό χωρίς ενοίκιο στην Λέτσε σε μία προσπάθεια να σώσουν ό,τι σώζεται.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Γαλλία όχι μόνο διάσωθηκε αλλά φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο κορυφαίων ιταλικών ομάδων όπως οι Μίλαν - Ίντερ. Κι εκτός απ' αυτό ο Ουμτιτί στέλνει και χρήματα από τώρα στην ομάδα του κι αυτό διότι κατάφερε να πιάσει συγκεκριμένο μπόνους.

Στη συμφωνία των δύο κλαμπ η Μπάρτσα πρόβλεψε να βάλει τον εξής όρο: Πώς αν ο Ουμτιτί κατάφερνε ν' αρχίσει στη βασική ενδεκάδα 15 φορές, τότε η Λέτσε θα έπρεπε να της καταβάλει το ποσό των 500.000 ευρώ. Ο 29χρονος στόπερ το έπιασε το μπόνους και οι Μπλαουγκράνα πρέπει να πληρωθούν.

Κι αν αναλογιστούμε πως έχει συμβόλαιο έως το 2026, τότε η Μπάρτσα θα βγάλει κι άλλα χρήματα από την ενδεχόμενη πώλησή του το καλοκαίρι...

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης της Γιουνάιτεντ έχει γίνει persona non grata στην Βαρκελώνη λόγω της δημόσιας αγάπης του για την Ρεάλ

Ο νούμερο ένα στόχος του Τούχελ θα κοστίσει εκατοντάδες εκατομμύρια στην Μπάγερν

Ιταλία: Το ταλέντο που ανακάλυψε από... σπόντα ο Μαντσίνι θέλει Ευρώπη, δύο οι μνηστήρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK