Ο νούμερο ένα στόχος του Τούχελ θα κοστίσει εκατοντάδες εκατομμύρια στην Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου είναι γνωστό πως ψάχνει για επιθετικό και ο Τόμας Τούχελ έχει αποφασίσει ποιος είναι ο εκλεκτός για το "9".

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Borussia Dortmund at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday April 1, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Τόμας Τούχελ μετράει μερικές στον πάγκο της Μπάγερν, ωστόσο φέρεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με τον εκλεκτό της επίθεσής του.

Είναι γνωστό πως η Μπάγερν το καλοκαίρι θα κινηθεί δυναμικά για επιθετικό. Μάλιστα, πρόσφατα είχε ακουστεί ότι θα δώσει μάχη με την Γιουνάιτεντ και την Τότεναμ, φυσικά, για τον αρχηγό της Αγγλίας, Χάρι Κέιν.

Τα τελευταία ρεπορτάζ, πάντως, υποστηρίζουν μία τάση που θέλει τον νέο τεχνικό να στρέφεται περισσότερο προς τον Ράνταλ Κόλο Μουάνι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο 24χρονος επιθετικός με τα 19 γκολ και τις 14 εφέτος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των μεγάλων της Ευρώπης. Η ομάδα της Φρανκφούρτης, βέβαια, δεν πρόκειται να κάνει καμία χάρη για το "διαμάντι" της μια και φέρεται πως απαιτεί από 80.000.000 έως 100.000.000 ευρώ για να δώσει το ΟΚ στη μετακίνησή του.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Ο Ντε Χέα δεν ανανεώνει και ο Τεν Χαχ "κύκλωσε" κορυφαίο γκολκίπερ

Λάμπαρντ: Επέστρεψε και βρήκε τον παίκτη που ήθελε στην Έβερτον σαν τρελός

Ιταλία: Το ταλέντο που ανακάλυψε από... σπόντα ο Μαντσίνι θέλει Ευρώπη, δύο οι μνηστήρες

News 24/7

24MEDIA NETWORK