Μπαρτσελόνα: Η αλλαγή τακτικής στις διαπραγματεύσεις με Σίτι για την παραμονή του Κανσέλο

Την επέκταση του δανεισμού του Ζοάο Κανσέλο για άλλον ένα χρόνο από την Μάντσεστερ Σίτι επιδιώκει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την SPORT.

Μπαρτσελόνα: Η αλλαγή τακτικής στις διαπραγματεύσεις με Σίτι για την παραμονή του Κανσέλο
Ο Ζοάο Κανσέλο πανηγυρίζει το γκολ του με τη Μπαρτσελόνα AP

Εξαιρετική είναι η, μέχρι στιγμής, παρουσία του Ζοάο Κανσέλο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με τους μπλαουγκράνα να θέλουν να διευθετήσουν άμεσα την υπόθεση παραμονής του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η καταλανική SPORT, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα αναμένεται άμεσα να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Μάντσεστερ Σίτι προκειμένου να συζητήσει την επέκταση του δανεισμού του παίκτη για άλλον ένα χρόνο.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει κάποια οψιόν αγοράς του καθώς η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το FFP, αλλά θέλει να κινηθεί για τον εκ νέου δανεισμό του με την προοπτική πως το καλοκαίρι του 2025 θα καταφέρει να κινηθεί για την αγορά του

Πάντως, παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Σίτι να είναι πρόθυμη να ρίξει τις απαιτήσεις της κοντά στα 35.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, σχεδόν δηλαδή στα μισά απ' αυτά που ζητούσε από την Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε πως με τη μορφή δανεισμού στους μπλαουγκράνα αγωνίζεται και ο Ζοάο Φέλιξ, τον οποίο βέβαια η Ατλέτικο δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει με ένα ποσό μικρότερο των 70.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Κβαρατσχέλια συστήθηκε στο κοινό της Ρεάλ και επιθυμεί να ζήσει το όνειρο

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποχώρησε πρόωρα από την Κοριτίμπα και πήρε μαζί του και πρώην αστέρι της Ρεάλ

Αργεντινή: Ο Σκαλόνι πήρε απόφαση "βόμβα" για το μέλλον του, σύμφωνα με αργεντίνικο μέσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK