Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Η ειδική ρήτρα στη συμφωνία με Σίτι για Κανσέλο που περιλαμβάνει... Champions League

Ρήτρα ύψους 25.000.000 ευρώ υπάρχει στη συμφωνία Μπαρτσελόνα και Σίτι Ζοάο Κανσέλο σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η MUNDODEPORTIVO. Ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να περιμένει στην Πορτογαλία το πράσινο φως προκειμένου να μεταβεί στην Βαρκελώνη και να ολοκληρώσει το deal.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Το πράσινο φως από τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι περιμένει ο Ζοάο Κανσέλο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Μπλαουγκράνα. Το βασικό πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλο από το FFP.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων προβλέπει τον δανεισμό του Κανσέλο για ένα χρόνο και την αγορά του ακόμα και εντός της αγωνιστικής περιόδου υπό έναν όρο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η MUNDODEPORTIVO, σε περίπτωση που η Μπάρτσα προκριθεί στους 16 του Champions League τότε θα μπορεί να κάνει δικό της αυτόματα τον ποδοσφαιριστή αντί μόλις του ποσού των 25.000.000 ευρώ.

Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα συμβεί σε περίπτωση που η ομάδα του Τσάβι δεν πάρει την πρόκριση για τη φάση των της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, κάτι που θυμίζουμε πως έχει συμβεί και τις τελευταίες δύο χρονιές.

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι, μεταγραφές: Έκπληξη! Με "ψίχουλα" μπορεί κάποιος να πάρει τον Μπερνάρντο από τους "Πολίτες"

Γαλατασαράι, μεταγραφές: Τρελαίνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ολοκληρώνοντας άλλο ένα κορυφαίο deal

Συμφωνία Βλαχοδήμου με Γιουνάιτεντ, το ποσό που πρέπει να πάρει η Μπενφίκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK