Μπαρτσελόνα: Μεγάλο αστέρι των μπλαουγκράνα "έγραψε" την Μπάγερν και οραματίζεται την αρχηγία

Την επιθυμία του να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο άσος της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο.

Μπαρτσελόνα: Μεγάλο αστέρι των μπλαουγκράνα "έγραψε" την Μπάγερν και οραματίζεται την αρχηγία
Ο Ρόναλντ Αραούχο στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Σαχτάρ AP

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου και ένα από τα ονόματα που υπάρχουν ψηλά στη λίστα του Τόμας Τούχελ είναι αυτό του άσου της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο.

Ο Ουρουγουανός στόπερ είναι βασικός και αναντικατάστατος από την ενδεκάδα του Τσάβι και, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να καθιερωθεί για τα καλά στους μπλαουγκράνα και στο μέλλον να προσπαθήσει να γίνει αρχηγός.

" ...Είναι τόσο ξεχωριστό να είσαι στην Μπάρτσα και να έχεις την επιλογή να γίνεις αρχηγός της. Είμαι περήφανος γι' αυτό και επίσης αισθάνομαι την ευθύνη. Έχουμε μεγάλους στόχους. Είμαστε έτοιμοι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας..."

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Αραούχο εκπνέει το καλοκαίρι του 2026 με πρόσφατα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Μπάρτσα ετοιμάζεται να προσφέρει νέο πολυετές συμβόλαιο στον νεαρό στόπερ και να τον "δέσει" στη Βαρκελώνη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Η κίνηση του Μίλερ που "μαρτυρά" τα σχέδια του για το μέλλον

Γκρίνγουντ: Αυτές είναι οι δύο ισπανικές ομάδες που πολιορκούν τον Άγγλο

Άρσεναλ: Ο Αρτέτα αποθέωσε το αστέρι των 75 εκατ. που επέστρεψε καλύτερο μετά τα πειράματα του Νάγκελσμαν

News 24/7

24MEDIA NETWORK