Πεπ: Τα "γύρισε" για Κανσέλο και μπέρδεψε την κατάσταση

Για την προσφορά του Ζοάο Κανσέλο μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας πως ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στο μέλλον.

Manchester City's head coach Pep Guardiola sits on the bench ahead of the Champions League quarterfinal, first leg, soccer match between Manchester City and Bayern Munich at the Etihad stadium in Manchester, England, Tuesday, April 11, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι AP

Ένα από τα μεγαλύτερα σίριαλ της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ήταν αυτό αναμέσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τον Ζοάο Κανσέλο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Πορτογάλος μπακ ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τον χρόνο συμμετοχής του κάτι που ανάγκασε τον Ισπανό τεχνικό να εισηγηθεί τον δανεισμό του.

Προορισμός του 28χρονου ήταν το Μόναχο και η Μπάγερν η οποία μάλιστα έχει την ευκαιρία να τον αγοράσει το ερχόμενο καλοκαίρι αντί 70.000.000 ευρώ κάτι που όμως φαίνεται πως δεν θα συμβει.

Για τον ποδοσφαιριστή μίλησε ξανά, μετά από αρκετό καιρό, ο Γκουαρντιόλα λέγοντας πως χαίρει της εκτίμησης της ομάδας και κανείς δεν θα ξεχάσει την προσφορά του σ' αυτή ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να βρεθει ξανά στη Σίτι.

"...Πάντα εκτιμούσαν τον Κανσέλο εδώ. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τι έκανε. Ήταν και ίσως θα είναι και στο μέλλον ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς..."

Δείτε τις δηλώσεις του Πεπ

Διαβάστε Περισσότερα

Τότεναμ: Φέρνει τον νέο κόουτς και κινείται για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της

Ρεάλ: Ο Αντσελότι θέλει παίκτη που πρόσφατα τον "πλήγωσε"

Ικάρντι: Κατέγραψε ιστορική επίδοση και έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK