Μπαρτσελόνα: Ο Λέβα θέλει ένας συμπαίκτης να βάζει περισσότερα γκολ και άλλος να μάθει αγγλικά

Αυστηρός με τους συμπαίκτες του είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι καθώς θέλει ο Πέδρι να βάζει πιο πολλά γκολ και ο Γκάβι να μάθει αγγλικά.

Barcelona's Robert Lewandowski, left, and Barcelona's Gavi react during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Club and Barcelona at the San Mames stadium in Bilbao, Spain, Sunday, March 12, 2023. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Γκάβι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι AP

Την πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα κάνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Μπορεί να βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα αλλά ο Πολωνός επιθετικός έχει πάρει τον ρόλο του ηγετή τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για τα νεαρά ταλέντα της ομάδας.

Δύο ποδοσφαιριστές που έχει από κοντά ο Λεβαντόφσκι είναι οι Πέδρι και Γκάβι για τους οποίους ο Πολωνός ανέφερε κάποιες περαιτέρω λεπτομέρειες για τις απαιτήσεις του από τους συγκεκριμένους.

Ο έμπειρος επιθετικός ανέφερε πως ο Πέδρι έχει πολλά εξαιρετικά στοιχεία πάνω του αλλά πρέπει να βάζει ακόμα περισσότερα γκολ, ενώ για τον Γκάβι είπε πως για να παγκοσμιοποιηθεί πρέπει να μάθει αγγλικά, όπως ο ίδιος μαθαίνει ισπανικά.

"...Ο Πέδρι έχει πολύ καλό κοντρόλ αλλά ο στόχος στο ποδόσφαιρο είναι το γκολ. Του είπα να σκοράρει περισσότερα γκολ αλλά και να μοιράζει περισσότερες ασίστ. Του λέω να μην φοβάται στην επίθεση..."

"...Στον Γκάβι έχω πει να μάθει αγγλικά. Πρέπει να παγκοσμιοποιηθεί. Κοίτα πόσο χρονών είμαι εγώ και έχω αρχίσει να μαθαίνω ισπανικά...."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Τι έκανε μετά από την ανακοίνωση της πρώην, πλέον, συζύγου του

Κανσέλο: Πώς ο "κανόνας Κουτίνιο" του επιτρέπει να παίξει κόντρα στον Πεπ

Europa League: Με το "θηρίο" της διοργάνωσης η Γιουνάιτεντ, με την έκπληξη ο Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK