Ντάνι Άλβες: Τι έκανε μετά από την ανακοίνωση της πρώην, πλέον, συζύγου του

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση συνεχίζει να βρίσκεται ο Ντάνι Άλβες μετά και από την ανακοίνωση της συζύγου του πώς θέλει να χωρίσουν οι δρόμοι τους και σκέφτεται μάλιστα να κάνει απεργία πείνας.

Brazilian soccer player Dani Alves attends the first ever Earthshot Prize Awards Ceremony at Alexandra Palace in London on Sunday 17th October. Created by Prince William and The Royal Foundation, The Earthshot Prize has led an unprecedented global search for the most inspiring and innovative solutions to the greatest environmental challenges facing the planet. (AP Photo/Alberto Pezzali, pool)
Ο Ντάνι Άλβες AP PHOTO/ALBERTO PEZZALI

Συνεχίζει να βρίσκεται στη φυλακή ο Ντάνι Άλβες καθώς το αιτήμα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους που κατέθεσε πρόσφατα δεν έγινε δεκτό από τις αρχές.

Στο άκουσμα της απόφασης ο Άλβες είχε μείνει σιωπηλός στο κελί του μη θέλοντας να έρθει σε επαφή με κανέναν κάτι το οποίο δεν φέρεται να έχει αλλάξει μετά από τις νέες εξελίξεις.

Η σύζυγός του, Τζοάνα Σανθ με επίσημη τοποθέτησή της ανακοίνωσε πως χωρίζει με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή καθώς σέβεται τον εαυτό της αλλά θα συνεχίσει να είναι δίπλα του σε ό,τι χρειάζεται γιατί δεν μπορεί να διανοηθεί ότι όλα αυτά είναι αλήθεια.

Η ανακοίνωση της Τζοάνα Σανθ "αποτελείωσε" τον Άλβες ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της AS έχει πλέον ακραίες συμπεριφορες στη φυλακή και έχει γίνει ακόμα πιο απόμακρος από ότι ήταν στην αρχή έχοντας μάλιστα στο μυαλό του να κάνει απεργία πείνας.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη φυλάκη καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε στις 30 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους σε κλαμπ της Βαρκελώνης, ενώ από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανακοινώθηκε η απόφαση έχασε πολλούς από τους χορηγούς του.

Διαβάστε Περισσότερα

Conference : Με Άντερλεχτ οι Παυλίδης - Χατζηδιάκος, τα υπόλοιπα ζευγάρια

Μέσι: Αυτοί είναι οι όροι που έχει βάλει στην Παρί

Europa League: Με το "θηρίο" της διοργάνωσης η Γιουνάιτεντ, με την έκπληξη ο Μουρίνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK