Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο βρίσκεται σε ειδική αποστολή για τον "Τούρκο Μέσι"

Στην Τουρκία για να αποσπάσει την υπογραφή του Αρντά Γκιουλέρ αναμένεται να μεταβεί ο Ντέκο για χάρη της Μπαρτσελόνα.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Περιορισμένες είναι οι δυνάμεις της Μπαρτσελόνα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα με το FFP.

Οι Μπλαουγκράνα μπορεί να έχασαν τον Μέσι αλλά κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του Ιλκάι Γκουντογκάν και να χαλάσουν τα σχέδια του Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του ποδοσφαιριστή στον σύλλογο.

Πλέον, η Μπάρτσα εξετάζει και τις υπόλοιπες επιλογές με βάση τα χρήματα που έχει στη διάθεσή της με τον πρόεδρο Λαπόρτα να πετάει μία βόμβα αναφορικά με ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή που έχει τρελάνει τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ με τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον Αρντά Γκιουλέρ για τον οποίο ο Λαπόρτα επιβεβαίωσε πως προσπαθεί, με τις ευλογίες και του Ντέκο, να τον προσεγγίσει και να καταφέρει να κλείσει τη μεγάλη συμφωνία.

"...Ο Ντέκο αυτή τη στιγμή δουλεύει την περίπτωση του Αρντά Γκιουλέρ. Η La Liga μας επιτρέπει να κάνουμε κινήσεις που δεν υπολογίζονται για φέτος. Το τμήμα σκάουτινγκ παρακολουθεί την περίπτωση του. Έχουμε την άποψη και του Ντέκο. Προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία για το επόμενο έτος..."

Διαβάστε Περισσότερα

Άστον Βίλα: Με "ψίχουλα" πήρε τον διακαή πόθο του Έμερι

Γουέστ Χαμ: Κάνει την έκπληξη με τον διάδοχο του Ράις

Τσέλσι: Έδωσε ηχηρή απάντηση στην Ίντερ για Λουκάκου

News 24/7

24MEDIA NETWORK