Ρεάλ: Θέλει Κέιν και προσφέρει το μεγαλύτερο "αγκάθι" της

Τον Χάρι Κέιν έχει στη λίστα της η Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Μαδριλένους να είναι πρόθυμοι να βάλουν στο τραπέζι και την περίπτωση του Εντέν Αζάρ.

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάρι Κέιν AP PHOTO/RUI VIEIRA

Τον παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Καρίμ Μπενζεμά αναζητά η Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από κοινή επιθυμία των Φλορεντίνο Πέρεθ και Κάρλο Αντσελότι.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το CadenaSER, ένας από τους ποδοσφαιριστές που εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ομάδας είναι ο Χάρι Κέιν, του οποίου το συμβόλαιο με την Τότεναμ λήγει το καλοκαίρι του 2024, με τον Άγγλο να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να το ανανεώσει.

Τα "σπιρούνια" από την πλευρά τους είναι θετικοί στην παραχώρηση Κέιν, σε περίπτωση που έρθει στα γραφεία της ομάδας πρόταση που θα αγγίζει τα 100.000.000 ευρώ.

Οι Μαδριλένοι δεν είναι πρόθυμοι να καταβάλουν το εν λόγω ποσό αλλά φέρεται πως θέλουν να βάλουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσευων τον "ανεπιθύμητο" της ομάδας.

Ο λόγος για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Μαδριλένων και έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του πως σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Πάντως, τον Κέιν έχουν στη λίστα τους τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες βρίσκονται επίσης στην αγορά για την απόκτηση παίκτη στη γραμμή κρούσης.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ αναμένεται το ερχόμενο διάστημα να κάνει τις τελικές συζητήσεις με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την αγορά του Τζουντ Μπέλιγχαμ, ένα deal που θα ξεπεράσει τα 100.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Έκανε επίσημη πρόταση για στόχο του Κλοπ

Σαλάχ: Ξέσπασε για την φετινή αποτυχία της Λίβερπουλ

Η Γιουνάιτεντ "σκάει" τα 60 εκατομμύρια και παίρνει πρωταθληματικό στόπερ

News 24/7

24MEDIA NETWORK